Behöver en förändring

Ibland kan det vara nödvändigt med en förändring av jobb. Ja man kan komma till ett stadie där man känner att nu så måste jag göra något nytt, för man känner att man vill komma vidare eller så känner man bara att man har gjort sitt där. Så kan det vara och det är ju helt naturligt. 
Dom flesta av oss tycker ändå att det är kul med en förändring så att man kan gå vidare få någon ny uppgift eller liknande.
Och det kan vara bra för det kan ofta motivera oss och göra att vi tycker att det känns roligare. Medans vissa inte vill ha några förändringar utan tycker att det är skönt att göra samma som dom har gjort väldigt länge. Det ger dom en trygghet och dom är nöjda med det. Och det är ju jättebra, vi ska ju vara nöjda. Och om man inte är det då, vad sak man då göra?

Vad man kan göra

Man kan ju kolla runt och som det är något nytt jobb som man kan söka, man kan ju också kolla med sin arbetsgivare  och se vad dom har att erbjuda, det kan ju faktist vara så att det finns någon som dom vill erbjuda. Så det finns lite olika saker som man kan göra för att få lite omväxling få börja jobba med något annat om det ä det man känner att man vill göra för att behålla glädjen.
Ja det är kul att det finns så många olika typer av jobb som man kan hålla på med och ju mer man kollar ju mer hittar man. Jobb som man inte trodde fanns, ja det är kul att man i stort sätt kan göra vad som helst. Kanske ska man byta bana helt, börja jobba hos smarter marketing och jobba med marknadsföring till exempel.